Større bryster - træt af små bryster

Store bryster

Større bryster - drømmer du om større bryster - så find priser og info på store bryster her på siden

En brystforstørrende operation tager udgansgpunkt i kvinder som ikke er helt tilfredse med størrelsen og udseendet af deres bryster. Det kan være at man blot ikke føler de passer til ens figur, altid har haft dårlig selvtillid på grund af små bryster eller en lille barm, men det kan også skyldes vægttab og andre situationer som påvirker fedtmængden i brystet. Ved en brystforstørrelse eller større bryster går man en eller flere BH-størrelser op, afhængig af kvindens behov og ønsker, samtidig med at kirurgen vurderer hvad der eventuelt ville være passende i forhold til kvindens anatomi og nye bryster eller større bryster. Større bryster opnåes som regel ved brug af silikonimplantater, men kan også udføres med saltvandsimplantater eller fedtindsprøjtninger. Ved fedtindsprøjtning tages der fedt fra et andet område på din krop hvorefter det sprøjte ind i dine bryster. Ved denne metode bruger man sit eget fedt og der er derfor ingen fremmedlegemer i din krop, som eksempelvis ved silikonebryster.

Sammenlign priser på behandling for større bryster
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om større bryster :

Større bryster

Større bryster - sådan foregår det
Man kan få større bryster på en del forskellige måder. Man kan fx få større bryster med kirurgi. Og her indenfor er der tre meget populære metoder, nemlig større bryster med silikone implantater, større bryster med saltvand og større bryster med indsprøjtning af eget fedt. Det, de fleste kvinder vælger, er silikoneimplantater, men saltvandsimplantater er dog også i fremdrift, da disse ser mere naturlige ud. Den nyeste dille indenfor større bryster er fedttransplantation, hvor man fx tager fedt fra lår, balder, mave etc. hvorefter man sprøjter dette ind i brysterne. Det gør ikke brysterne meget større, men giver dem et flot og naturligt løft, samtidig med at der er blevet fjernet fedt fra andre steder på kroppen.

Hvorfor få større bryster?
Mange kvinder vælger at få større bryster af psykiske årsager, som fx lavt selvværd pga. små bryster. Der er dog nogle overvejelser ved større bryster, man bør gøre sig, inden man får foretaget indgrebet. Man bør overveje, hvis skyld man går igennem dette for. For hvis det ikke er for ens egen skyld, bliver man sjælendt særlig glad for de nye bryster på længere sigt. Hvis man derimod ved, at man gør det for sin egen skyld, så skal man gøre det. Man skal dog kun få større bryster med sikre implantater, så man får det ønskede resultat.- kend dine bryster