Silikoneimplantater

Den første kvinde der fik indlagt silikoneimplantater var en amerikansk fabriksarbejder og mor til seks børn. Hun fik en brystforstørrende operation indlagt silikoneimplantater i 1962 som en del af et medicinsk eksperiment udført af 2 mandlige, amerikanske plastikkirurger. Operationen var vellykket og kvinden, Timmie, er i dag over 80 år gammel, og har aldrig haft komplikationer med sine silikoneimplantater. Hun banede vejen for rigtig mange silikoneimplantat operationer i de følgende år, og silikoneimplantater blev især populære blandt strippere og topløse dansere. I 1970'erne havde over 50.000 amerikanske kvinder fået silikoneimplantater, og tallet har kun været stigende efterfølgende. I 2010 var der 1.349 danske kvinder som fik lavet silikoneimplantater i Danmark. 

Sammenlign priser på behandling for silikoneimplantater
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om silikoneimplantater :

Silikoneimplantater
Hvorfor silikoneimplantater? Ja, det er et godt spørgsmål, men disse implantater ser meget naturlige ud, og der er ikke de store komplikationer ved disse. Selvfølgelig er der nogle risici, men det er der ved alle kirurgiske indgreb. En ting kan fx være hvis man har valgt et anatomisk silikoneimplantat, altså dråbeformede silikoneimplantat, så er der en risiko for rotation, hvilket vil gøre at brystet for en mærkelig facon, hvilket kan kræve endnu et kirurgisk indgreb. Hvis man derimod vælger runde silikoneimplantater, så gør rotation ikke så meget. Disse ser dog ikke helt lige så naturlige ud, som de dråbeformede.

Mange undre sig også over: ”hvor længe holder silikoneimplantater?”, og disse skulle faktisk kunne holde hele livet. Man vil kunne opleve at implantatet måske revner, men så byttes implantatet ”bare” ud. Holdbarheden for silikoneimplantater er altså rigtig lang, og er derfor en livsvarig investering. I forhold til silikoneimplanter og amning så burde det ikke være noget problem. Man vil nok opleve at den lille skal fodres flere gange, da der ikke lagres så meget mælk i brysterne på grund af implantaterne, men det skulle være muligt at amme sit barn.

Silikoneimplantater priser kan godt variere alt efter, hvilket implantat man vælger, og hvor stort et implantat man ønsker. Det kan godt være værd at kigge efter billige silikoneimplantater, så man bare kan spare en smule, der kan bruges på andet sjov. Det gode ved denne slags operationer er at det er tydeligt at se forskel på silikoneimplantater før og efter billeder, så man kan med det samme se, hvad man har fået for pengene.

brystforstørrelse med silikoneimplantater billeder - silikoneimplantater priser århus - silikoneimplantater billeder - struttende bryster