Restylane

Restylane
Restylane er en ”filler”, som man bruger til at bekæmpe eventuelle alderstegn eller lave større læber. Der er en del forskellige restylane klinikker rundt om i Danmark, fx restylane Århus, restylane København, restylane Aalborg, restylane Kolding og mange flere. Hvilken klinik man går til, er helt op til en selv, men det er en god idé at vælge nogle med restylane erfaringer. Hvilken form for restylane man skal have kan man diskutere med lægen, så man får et ønskede resultat. Her kan man få restylane creme/serum og restylane vital. Begge produkter er med til at forny huden, da de indeholder hyaluronsyre, som er en naturlig del af huden, der er med til at holde den spændstig og fast.

Restylane behandling og restylane rynkebehandling kan man få rigtig mange steder på kroppen. Man kan for eksempel få restylane i læberne, restylane i kinderne, restylane i mundvigen, restylane i hagen, restylane i overlæben, restylane i panden, restylane i næsen, og stort set alle andre steder man kunne forestille sig. Den nok mest benyttede er restylane læber, da mange unge piger ønsker sig fyldigere læber. Man vælger dog også at få restylane mod/til poser under øjnene, da dette også er et ret almindeligt problem. Ved at ligge restylane under huden fx mellem brynene, så får man eventuelle mørke rander til at forsvinde, så huden ser sund og fornyet ud. Restylane omkring og under øjnene er også meget populært, da det ofte er her de tydeligste rynker sidder.

I forhold til restylane bivirkninger så skal man ikke bekymre sig. Det stoffet hyaluronsyre bliver dannet i kroppen, er det meget sjældent, at der opstår allergiske reaktioner. Omkring injektionshullerne vil man kunne opleve lidt røde plamager, men dette skulle gerne forsvinde inden for 2-4 dage. Restylane læber bivirkninger vil kunne ses i form af hævelser og lidt ømhed, men dette skulle gå sig selv. At bruge restylane som antialdrings metode er altså et meget sikkert valg. Man skal heller ikke bekymre sig om at få restylane ar, da nålen man bruger er så tynd, at det ikke kan ses.

Restylane priser variere meget alt afhængigt af, hvad det er man skal have lavet. Fx så er restylane læber pris og restylane under øjnene priser ikke der samme. Det kan være en god idé at holde øje med restylane tilbud, så man kan komme til at spare nogle skillinger, da det godt kan gå hen og blive dyrt, hvis det er en behandling, man vil blive ved med at få. Restylane creme pris er også anderledes en injektion prisen, men det har heller ikke den helt samme effekt. - restylane acne - restylane botox - restylane dagcreme - restylane hudpleje - restylane i læberne før og efter - restylane kinder - restylane kindben - restylane læber før og efter - restylane læber billigt - restylane læber tilbud - restylane mundvige - restylane næse - restylane overlæbe - restylane og botox - restylane priser læber - restylane poser under øjnene - restylane rynker øjne - restylane rander under øjnene

 

Sammenlign priser på behandling for restylane
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om restylane :