Opstramning af maveskind

Fedtsugning operation / opstramning af maveskind

Har du fedtdepoter  som bare ikke vil forsvinde, på trods af utallige forsøg på slankekure og besøg i motionscentret? Så er det formentlig fordi du har nogle fedtdepoter som ikke kan trænes eller spises væk. Fedtsugning er ikke nogen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fedtdepoter på specifikke områder af kroppen. Selvom man er slank kan man godt have fedtdepoter som er praktisk talt umulige at komme af med - dette kan blandt andet være forårsaget af noget hormonelt og genetisk.

Fedtsugning kan foregår enten under lokalbedøvelse eller under fuld narkose, alt afhængig af størrelsen på operationen. Karsammentrækkende væske sprøjtes ind i fedtvævet for at mindske den blødning der kommer i forbindelse med udsugning af fedtcellerne, hvorefter en kanyle føres ind under huden og der suges maksimalt 2 liter fedt per fedtsugning.

Fedtsugning mave og opstramning af maveskind

Fedtsugning af maven er en behandling som tager udgangspunkt i de uheldige og trælse fedtdepoter både mænd og kvinder kan have på maven. Selve fedtsugning af maven foregår i fuld narkose, hvor fedtet suges ud gennem en kanyle som ikke skader blodkar og nerver, og arrene der følger af operationen vil blive placeret så de ses mindst muligt. Fedtsugning af maven er betinget af at huden omkring maven kan trække sig sammen efter operationen, for at fedtsugningen har været en succes, da indgrebet således har en opstrammende effekt. Det er et effektivt indgreb i forhold til at eliminere generende fedtdepoter, eksempelvis en topmave eller talje.

Sammenlign priser på behandling for opstramning af maveskind
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om maveskind :

Opstramning af maveskind
Opstramning af løst/slapt maveskind kan ofte godt være et stort problem, men der er heldigvis nogle forskellige trick til at komme af med dette. Mange kvinder oplever, at de har brug for en lille opstramning af maveskind efter graviditet. Dog er det hyppigst at folk vælger at få en opstramning af maveskind efter vægttab, vel at mærke stort og hurtigt vægttab. Mange kvinder orker ikke at skulle være sengeliggende igen lige efter graviditeten, og så er det jo godt, at man kan få en opstramning af maveskind uden operation. Man kan få creme til opstramning af maveskind, men man kan også få nogle ”opstramning af maveskind øvelser”, som gradvist skulle hjælpe. Opstramning af maveskind uden kirurgi er faktisk en ret effektiv måde at komme problemet til livs på.

Opstramning af maveskind priser kan godt variere en del i forhold til, hvilken løsning man vælger. En del får lavet opstramning af maveskind sammen med fedtsugning, og dette er selvfølgelig dyrere end bare stramning af maveskind. -
opstramning af maveskind creme - opstramning af maveskind billeder - tilskud til opstramning af maveskind