Øjenlågsoperation
 

Øjenlågsoperation
En øjenlågsoperation er til folk med tunge øjenlåg. Man kan enten få en kosmetisk øjenlågsoperation eller en af helbredsmæssige grunde, som fx nedsat synsfelt. Hvis man har nedsat synsfelt på baggrund af tunge øjenlåg, så bliver en øjenlågsoperation betalt af det offentlige, altså øjenlågsoperation betalt af sygesikringen. Man skal dog være opmærksom på, at der er nogle helt bestemte krav, man skal leve op til. Nogle gange kan ens sygeforsikring dog også give øjenlågsoperation tilskud, ellers ligger øjenlågsoperation priser typisk i mellem 7.000-15.000 danske kroner. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter øjenlågsoperation tilbud.

Prisen afhænger meget af, hvilken type operation man vælger, hvor stort indgrebet er, og hvor man får det foretaget. Man kan vælge øjenlågsoperation med laser eller kniv. Det kan både være øjenlågsoperation nedre øjenlåg eller øjenlågsoperation øvre øjenlåg, eller begge hvis der behov for dette. Man kan vælge at få en øjenlågsoperation hos en øjenlæge eller plastikkirurg, og her skal man gøre, hvad man er mest tryg ved. Der er altså rigtig mange overvejelser inden man vælger at få en sådan operation. Man skal også overveje, hvilke komplikationer ved øjenlågsoperation der kan være, så man er fuldt indforstået med operationen. En øjenlågsoperation risiko er blandt andet blødning bag øjenhulen. Mange vil også opleve øjenlågsoperation bivirkninger, såsom hævelser, blåligfarvninger med mere, men disse vil typiske forsvinde inden for de første to uger. Det er sjældent, at man ser alvorlige komplikationer ved øjenlågsoperationer.

Mange tænker nok, hvor lang tid tager en øjenlågsoperation? En sådan operation tager omkring en time, og man skal ikke bekymre sig om ar efter øjenlågsoperation, da snittene bliver lagt i de naturlig folder og smilerynker omkring øjet. Den fulde heling af/efter øjenlågsoperation tager en måneds tid, og her kan man først se det endelige resultat. Man kan dog med det samme se stor forskel på øjenlågsoperation før og efter billeder, og denne forskel skulle gerne bliver større med tiden. - øjenlågsoperation nedre priser - gener efter øjenlågsoperation - øjenlågsoperation efter - pris på øjenlågsoperation - billeder af øjenlågsoperation - øjenlågsoperation ventetid - øjenlågsoperation med henvisning - øjenlågsoperation hvordan - øjenlågsoperation hvem er bedst - øjenlågsoperation henvisning - øjenlågsoperation gennem sygesikringen - øjenlågsoperation gener - øjenlågsoperation billig - øjenlågsoperation billeder - øjenlågsoperation bedøvelse - øjenlågsoperation bagefter - øjenlågsoperation ar - nedre øjenlågsoperation priser - før øjenlågsoperation - erfaring med øjenlågsoperation - billeder efter øjenlågsoperation - bedste øjenlågsoperation - arvæv ved øjenlågsoperation

Ansigt
Plastikkirurgi af næsen er en af de mest anvendte kosmetiske operationer, hvor man kan gå ind og korrigere udseendet af næsen, uanset om den er stor, lille, skæv, hængende, eller på anden vis ikke har det ønskede udseende. I de fleste tilfælde er kosmetisk operation af næse i forbindelse med et ønske om forbedret udseende, men operationen kan også medvirke til forbedret vejrtrækning. Mange mænd og kvinder har problemer med poser under øjenene eller sænket øjenlåg, som generer deres syn. Dette kan ved hjælp af en kosmetisk operation rettes op på, ved at fjerne den overskydende hud og fedt rundt om øjet. Dette kan både være unge mænd og kvinder, men især ældre er ramt af problemet, fordi hudens opstrammende effekt i løbet af årene bliver mere og mere slap. Operation af hængende øjenlåg eller poser under øjenene er en meget almindelig kosmetisk operation hos mænd.

Har man problemer med en dobbelthage som bare er umulig at komme af med, på trods af motion og sund kost, kan man vælge at gå ind og udføre en kosmetisk operation af dobbelthage. Her går man ind og fjerner overskydende fedt og hud og strammer området op. Hvis man ikke har dobbelthage, men blot ikke synes at udseendet af ens hage er tilfredsstillende, kan man korrigere udseendet ved enten at ligge et implantat ind som skaber en mere fremtrædende hage, eller omvendt forsøge at operere hagen mindre, hvis personen føler denne er for betydelig stor i forhold til ansigtets form. Ansigtets udseende betyder meget i forhold til hvordan man opfatter sig selv, og hvordan mange opfatter dig som person, og er du ikke tilfreds med dit udseende og har problemer med udestående øre, store eller derforme øre, kan man ved hjælp af en kosmetisk operation af ører få bugt med de udfordringer du har i forbindelse med ørerne.

Kosmetiske operationer hos mænd bliver mere og mere udbredt og blandt de mest almindelige er brystreduktion, fedtsugning, hårtransplantation og næse-operation.

Sammenlign priser på behandling for øjenlågsoperation
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om øjenlågs operation :

ansigtsløft
ansigtsoperation
binyrebarkhormon
blokade
blokade i skulder
brystforstoerrelse
brystforstoerrelse med indsproejtning af fedt
brystforstørrrende operation
brystimplantater
brystløft
brystoperation
brystreduktion
brystreduktion kvinder
brystreduktion mænd
brystrekonstruktion
bygningsfejl øjne
diskusprolaps
fedmeoperation
fedtknuder
fedtsugning
fedtsugning arme
fedtsugning hage
fedtsugning lår
frossen skulder
gastric bypass
grå stær operation
gynækomasti
halsløft
hårfjerning
kosmetiske operationer
kosmetisk kirurgi
langsynet nærsynet
liposuction
maveoperation
næseoperation
nye bryster
øjenkirurgi
øjenlågsoperation
øjenlaserbehandling
øjenlaseroperation
øjenoperation
opstramning af maveskind
ortopaedisk fodtøj
plastikkirurgi
plastikkirurgi operationer
poser under øjnene
privathospital københavn
privathospital viborg
privathospital århus
p stav
rekonstruktionskirurgi
restylane
silikonebryster
silikoneimplantater
skønhedsoperationer
skumbehandling
smile operation
større bryster
åreknuder