Øjenkirurgi
 

Øjenkirurgi
Øjenkirurgi dækker over en masse forskellige indgreb, da det både dækker indgreb i selve øjet og omkring øjet. Man kan for eksempel få øjenkirurgi nedre øjenlåg samt øjenkirurgi grå stær og bygningsfejl. Dette er nogle af de ting, hvor øjenkirurgi kan gå ind at hjælpe en patient. Der er jo også flere metoder indenfor øjenkirurgi. Det kan fx være øjenkirurgi laser, øjenkirurgi smile eller en anden metode. Om man vælger at få kosmetisk øjenkirurgi eller øjenkirurgi nærsynethed, så er det vigtigt at vælge den bedste øjenkirurgisk klinik, så man mindsker den risiko der er ved kirurgiske indgreb, og derfor kan det være en god idé at vælge øjenkirurgi i udlandet fra, da hvis der skulle være komplikationer ikke lige kan få det fixet. Øjenkirurgi priser kan variere rigtig meget i forhold til, hvilket slags indgreb man skal have lavet. Man kan også få tilskud til øjenkirurgi, hvis indgrebet er helbredsbetinget. - privathospital øjenkirurgi - øjenkirurgi tilskud

Ansigt
Øjenkirurgi og plastikkirurgi af næsen er en af de mest anvendte kosmetiske operationer, hvor man kan gå ind og korrigere udseendet af næsen, uanset om den er stor, lille, skæv, hængende, eller på anden vis ikke har det ønskede udseende. I de fleste tilfælde er en kosmetisk operation af næse i forbindelse med et ønske om forbedret udseende, men operationen kan også medvirke til forbedret vejrtrækning. Mange mænd og kvinder har problemer med poser under øjenene eller sænket øjenlåg, som generer deres syn. Dette kan ved hjælp af en kosmetisk operation eller øjenkirurgi rettes op på, ved at fjerne den overskydende hud og fedt rundt om øjet. Dette kan både være unge mænd og kvinder, men især ældre er ramt af problemet, fordi hudens opstrammende effekt i løbet af årene bliver mere og mere slap. Operation af hængende øjenlåg , øjenkirurgi eller poser under øjenene er en meget almindelig kosmetisk operation hos mænd.

Har man problemer med en dobbelthage som bare er umulig at komme af med, på trods af motion og sund kost, kan man vælge at gå ind og udføre en kosmetisk operation af dobbelthage. Her går man ind og fjerner overskydende fedt og hud og strammer området op. Hvis man ikke har dobbelthage, men blot ikke synes at udseendet af ens hage er tilfredsstillende, kan man korrigere udseendet ved enten at ligge et implantat ind som skaber en mere fremtrædende hage, eller omvendt forsøge at operere hagen mindre, hvis personen føler denne er for betydelig stor i forhold til ansigtets form. Ansigtets udseende betyder meget i forhold til hvordan man opfatter sig selv, og hvordan mange opfatter dig som person, og er du ikke tilfreds med dit udseende og har problemer med udestående øre, store eller derforme øre, kan man ved hjælp af en kosmetisk operation af ører få bugt med de udfordringer du har i forbindelse med ørerne.

Øjenkirurgi eller kosmetiske operationer hos mænd bliver mere og mere udbredt og blandt de mest almindelige er brystreduktion, fedtsugning, hårtransplantation og næse-operation.

Sammenlign priser på behandling for øjenkirurgi
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om øjenkirurgi :