Maveoperation

Fedtsugning og maveoperation

Har du fedtdepoter  som bare ikke vil forsvinde, på trods af utallige forsøg på slankekure og besøg i motionscentret? Så er det formentlig fordi du har nogle fedtdepoter som ikke kan trænes eller spises væk. Fedtsugning er ikke nogen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fedtdepoter på specifikke områder af kroppen. Selvom man er slank kan man godt have fedtdepoter som er praktisk talt umulige at komme af med - dette kan blandt andet være forårsaget af noget hormonelt og genetisk.

Fedtsugning kan foregår enten under lokalbedøvelse eller under fuld narkose, alt afhængig af størrelsen på operationen. Karsammentrækkende væske sprøjtes ind i fedtvævet for at mindske den blødning der kommer i forbindelse med udsugning af fedtcellerne, hvorefter en kanyle føres ind under huden og der suges maksimalt 2 liter fedt per fedtsugning.

Maveoperation

 Fedtsugning af maven er en behandling som tager udgangspunkt i de uheldige og trælse fedtdepoter både mænd og kvinder kan have på maven. Selve fedtsugning af maven foregår i fuld narkose, hvor fedtet suges ud gennem en kanyle som ikke skader blodkar og nerver, og arrene der følger af operationen vil blive placeret så de ses mindst muligt. Fedtsugning af maven er betinget af at huden omkring maven kan trække sig sammen efter operationen, for at fedtsugningen har været en succes, da indgrebet således har en opstrammende effekt. Det er et effektivt indgreb i forhold til at eliminere generende fedtdepoter, eksempelvis en topmave eller talje.

Sammenlign priser på behandling for maveoperation
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om maveoperation :

Maveoperation
Mange danskere vælger at få en maveoperation grundet overvægt. En del kvinder får også en maveoperation efter kejsersnit eller en maveoperation efter fødsel. Dette vælger de måske fordi huden ikke har kunnet følge med efter vægttabet, så den hænger slap og ser træls ud. Maveoperationen efter graviditet kaldes maveplastik, da det er en plastikoperation af mavens hud og muskler.

Hvis man får en maveoperation for fedme, så kaldes dette en gastrisk maveoperation(gastric bypass), hvor mavesækken indsnøres, så der ikke kan indtages så store måltider. En sådan maveoperation vil højest sandsynligt blive betalt af det offentlig, hvis man opfylder kravene. Hvorimod maveplastikoperationer skal man selv betale. Maveoperation pris kan godt variere helt afhængigt af, hvor stort et indgreb man skal have lavet. Flere vælger maveoperationer i udlandet, da dette eftersignende skulle være billigere. Det er dog bare vigtigt at man får operation et ordenligt sted, så man slipper for gener efter maveoperationen. Det er også vigtigt at man bliver vejledt rigtig, så man får den rigtige genoptræning efter maveoperationen, så man ikke ødelægger noget i maven.

Der er en tredje mulighed indenfor maveoperationer, nemlig liposuction(fedtsugning). Denne maveoperation fås typisk sammen med maveplastic, for at det kommer til at se helt rigtig ud. En ting som alle disse operationer har til fælles, er at man sagtens kan se forskel på før og efter billederne.

 

liposuction