Grå stær operation
 

Grå stær operation
Grå stær skyldes ofte aldring, og det eneste der kan gøres ved det er en operation for grå stær. Under operationen fjerner man øjets linse ved ultralyd, hvorefter man indsætter en kunstig linse. Efter en grå stær operation er der en masse ting, som man skal have styr på. Der kan godt være uklart syn efter grå stær operation, men dette skulle gerne kun være lige efter operationen. Hvis det fortsætter kan det være efterstær, som man går ind og fjerner med en laser.

I forhold til bilkørsel efter grå stær operation skal man være lidt påpasselig, da man som sagt måske ikke har helt klart syn efter operationen, og derfor må man heller ikke selv køre hjem fra operationen. Øjet kan også have en forstærket lysfølsomhed efter grå stær operation, så derfor er det en god idé at have solbriller med, som man kan bruge efter operationen. Der vil være noget kontrol efter grå stær operationen, for at tjekke at synet er blevet som det skal være. Man skal også tage nogle øjendråber efter grå stær operation, som skal sikre at ”kroppen” ikke frastøder linsen, samt afholde øjet fra at blive tørt. I forhold til kontaktlinser og nye briller efter grå stær operation, så råder man til at vente en måned inden man bestiller dette, for det er først her at øjet er ved at være helet ordenligt. Helt normalt syn efter grå stær operation er meget sjældent, men ofte vil det være sådan, at man kun har behov for læsebriller, hvilket må siges at være noget af en forandring.

Man skal som patient selvfølgelig være opmærksom på, at der er nogle forskellige grå stær operation bivirkninger og komplikationer, som heldigvis er yderst sjældne. En risiko ved grå stær operation er blandt andet nethindeløsning, men dette er sjældent. En del vil dog opleve kløen i øjet og at det løber meget i vand, men dette er bare som følge af helingen. Ellers skulle der ikke være mange gener efter grå stær operation.

Hvad koster grå stær operation og hvad med ventetid på grå stær operation?
I forhold til venteliste på grå stær operation så er dette meget forskelligt fra klinik til klinik. Nogle har rigtig meget ventetid, hvor man ved andre kliniker kan komme til rigtig hurtigt. Og når man først er kommet til, så tager operationen ikke lang tid, kun omkring én time. Der er kommer ny regler i forhold til betaling, så nu er der egenbetaling på grå stær operation, så det er ikke længere betalt af det offentlige. I nogle tilfælde kan man få tilskud til grå stær operation, dette kan man fx gennem sygesikring Danmark. Grå stær operation pris kan godt svinge lidt, men ligger typisk mellem 7.000-10.000 danske kroner pr. øje.  - grå stær operation risici - operation for grå stær og bygningsfejl - risici ved grå stær operation - grå stær efter operation - grå stær operation forløb -
grå stær operation risiko - operation af grå stær - operation grå stær børn - dobbeltsyn efter grå stær operation - grå stær operation bygningsfejl - grå stær operation gener - grå stær operation privat - lysglimt efter grå stær operation - operation mod grå stær - syn efter grå stær operation - eftervirkninger af grå stær operation - grå stær operation begge øjne - grå stær operation eftervirkninger - grå stær operation nærsynethed - grå stær operation privathospital

Ansigt
Plastikkirurgi af næsen er en af de mest anvendte kosmetiske operationer, hvor man kan gå ind og korrigere udseendet af næsen, uanset om den er stor, lille, skæv, hængende, eller på anden vis ikke har det ønskede udseende. I de fleste tilfælde er halsløft og kosmetisk operation af næse i forbindelse med et ønske om forbedret udseende, men operationen kan også medvirke til forbedret vejrtrækning. Mange mænd og kvinder har problemer med poser under øjenene eller sænket øjenlåg, som generer deres syn. Dette kan ved hjælp af en kosmetisk operation rettes op på, ved at fjerne den overskydende hud og fedt rundt om øjet. Dette kan både være unge mænd og kvinder, men især ældre er ramt af problemet, fordi hudens opstrammende effekt i løbet af årene bliver mere og mere slap. Operation af hængende øjenlåg eller poser under øjenene er en meget almindelig kosmetisk operation hos mænd.

Har man problemer med en dobbelthage som bare er umulig at komme af med, på trods af motion og sund kost, kan man vælge at gå ind og udføre en halsløft eller en kosmetisk operation af dobbelthage. Her går man ind og fjerner overskydende fedt og hud og strammer området op. Hvis man ikke har dobbelthage, men blot ikke synes at udseendet af ens hage er tilfredsstillende, kan man korrigere udseendet ved enten at ligge et implantat ind som skaber en mere fremtrædende hage, eller omvendt forsøge at operere hagen mindre, hvis personen føler denne er for betydelig stor i forhold til ansigtets form. Ansigtets udseende betyder meget i forhold til hvordan man opfatter sig selv, og hvordan mange opfatter dig som person, og er du ikke tilfreds med dit udseende og har problemer med udestående øre, store eller derforme øre, kan man ved hjælp af en halsløft eller en kosmetisk operation af ører få bugt med de udfordringer du har i forbindelse med ørerne.

Halsløft eller kosmetiske operationer hos mænd bliver mere og mere udbredt og blandt de mest almindelige er brystreduktion, fedtsugning, hårtransplantation og næse-operation.

Sammenlign priser på behandling for grå stær
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om grå stær :

ansigtsløft
ansigtsoperation
binyrebarkhormon
blokade
blokade i skulder
brystforstoerrelse
brystforstoerrelse med indsproejtning af fedt
brystforstørrrende operation
brystimplantater
brystløft
brystoperation
brystreduktion
brystreduktion kvinder
brystreduktion mænd
brystrekonstruktion
bygningsfejl øjne
diskusprolaps
fedmeoperation
fedtknuder
fedtsugning
fedtsugning arme
fedtsugning hage
fedtsugning lår
frossen skulder
gastric bypass
grå stær operation
gynækomasti
halsløft
hårfjerning
kosmetiske operationer
kosmetisk kirurgi
langsynet nærsynet
liposuction
maveoperation
næseoperation
nye bryster
øjenkirurgi
øjenlågsoperation
øjenlaserbehandling
øjenlaseroperation
øjenoperation
opstramning af maveskind
ortopaedisk fodtøj
plastikkirurgi
plastikkirurgi operationer
poser under øjnene
privathospital københavn
privathospital viborg
privathospital århus
p stav
rekonstruktionskirurgi
restylane
silikonebryster
silikoneimplantater
skønhedsoperationer
skumbehandling
smile operation
større bryster
åreknuder