Gastric Bypass
 

Gastric bypass
En gastric bypass operation er meget omfattende, og derfor er der nogle helt specifikke gastric bypass kriterier for operation. Der er fx gastric bypass bmi krav, som enten kan være at man har et BMI over 30 samt en alvorlig følge sygdom som sukkersyge. Men operationen kan også være berettiget ved et BMI over 50. Dette er i hvert fald nogle af kravene, men der er selvfølgelig andre gastrci bypass kriterier. Man skal gerne opfylder flere af disse for at få en gastric bypass betalt af det offentlige. Hvis man ikke lever op til kravene kan man få laven en gastric bypass på privathospital, hvor man selv betaler, men typisk har privathospitalerne også nogle krav.

Der er rigtig mange fordele ved at få en gastric bypass, inden vi kommer mere ind på disse, vil vi lige gennemgå nogle af de gastric bypass ulemper, som der også er. Som ved alle operationer er der risiko for komplikationer. Efter operationen er der nogle hensyn man skal tage i forhold til gastric bypass bivirkninger. Efter gastric bypass skal man være opmærksom på tarmslyng, mavesår og brok. Dette skal man, da mavesystemet er ret kompleks og for mange ændringer(operation) kan påvirke andre dele af systemet. Som kvinder er der lidt flere forholdsregler, man skal tage. Fx så går gastrci bypass og graviditet ikke så god sammen. Man skal helst vente 2 efter operationen med at bliver gravid. Derudover skal man også være opmærksom på prævention, hvis man har fået en gastric bypass og er på p-piller. Da maven er blevet formindsket, kan det godt ske at kroppen ikke optager alle stofferne fra pillen, og derfor skal man helst bruge andet prævention sammen med p-pillen op til to år efter operationen.

Der er dog også rigtig mange fordele og gode ting  ved en gastric bypass operation. Gastric bypass har en langtidseffekt, hvis man er villig til at omlægge sin livsstil for evigt. Operationen nytter nemlig ikke noget, hvis man ikke går på den specielle gastric bypass diæt, hvor man af diætister får hjælp til lækker mad og nemme madopskrifter, så man kan opfylde gastric bypass madplan. Hvis man spiser lige som man gjorde før operationen, så ville gastric bypass efter 2 år ikke kunne ses, da mavesækken igen vil være fuld udvidet og så har det lige lidt hjulpet. Nogle læger mener også at gastric bypass kan være med til at kurere diabetes type 2, altså sukkersyge, da man vil nogle gastric bypass patienter har set en forbedring. Derudover er det forventet vægttab ca. 15 BMI-tal, så man kan altså virkelig begynde på et helt nyt og sundt liv.

Når man vælger at få lavet en gastric bypass, så er det vigtig at vælge en klinik eller et sygehus med gastric bypass erfaringer, da det er et stort indgreb og meget kan gå galt. Derfor er det godt at få gastric bypass i Danmark, da der hurtigt kan gøres noget ved eventuelle komplikationer. Hvis man derimod vælger gastric bypass i udlandet, er det sværere at blive udredet, hvis der skulle opstå problemer. - gastric bypass efter 10 år - gastric bypass efter 1 år - gastric bypass afbetaling - gastric bypass efter operation - gastric bypass før og efter - gastric bypass henvisningskriterier - gastric bypass info - gastric bypass lavt blodsukker - gastric bypass offentlig betaling - gastric bypass operation krav - gastric bypass på afbetaling - gastric bypass amning - gastric bypass epilepsi - gastric bypass før og efter billeder - gastric bypass hypnose - gastric bypass information - gastric bypass regler 2014 - gastric bypass ventetid - gastric bypass danmark - gastric bypass gennem det offentlige - gastric bypass og mavesyre - gastric bypass pris - gastric bypass vægttab - gastric bypass forundersøgelse - gastric bypass pris danmark - gastric bypass blodmangel - gastric bypass forventet vægttab - gastric bypass nye regler - gastric bypass tænder

Fedtsugning operation

Har du fedtdepoter  som bare ikke vil forsvinde, på trods af utallige forsøg på slankekure og besøg i motionscentret? Så er det formentlig fordi du har nogle fedtdepoter som ikke kan trænes eller spises væk. Fedtsugning er ikke nogen slankekur, men en behandling som fjerner lokale fedtdepoter på specifikke områder af kroppen. Selvom man er slank kan man godt have fedtdepoter som er praktisk talt umulige at komme af med - dette kan blandt andet være forårsaget af noget hormonelt og genetisk.

Fedtsugning kan foregår enten under lokalbedøvelse eller under fuld narkose, alt afhængig af størrelsen på operationen. Karsammentrækkende væske sprøjtes ind i fedtvævet for at mindske den blødning der kommer i forbindelse med udsugning af fedtcellerne, hvorefter en kanyle føres ind under huden og der suges maksimalt 2 liter fedt per fedtsugning.

Fedtsugning mave

 Fedtsugning af maven er en behandling som tager udgangspunkt i de uheldige og trælse fedtdepoter både mænd og kvinder kan have på maven. Selve fedtsugning af maven foregår i fuld narkose, hvor fedtet suges ud gennem en kanyle som ikke skader blodkar og nerver, og arrene der følger af operationen vil blive placeret så de ses mindst muligt. Fedtsugning af maven er betinget af at huden omkring maven kan trække sig sammen efter operationen, for at fedtsugningen har været en succes, da indgrebet således har en opstrammende effekt. Det er et effektivt indgreb i forhold til at eliminere generende fedtdepoter, eksempelvis en topmave eller talje.

Sammenlign priser på behandling for gastric bypass
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om gastric bypass :