Brystreduktion kvinder

Om brystreduktion kvinder - her finder du informationer på brystreduktion kvinder , se brystreduktion kvinder priser og info i menuen

Brystreduktion kvinder
Brystudvikling og forstørret brystområde kan skyldes mange forskellige ting. Brystforstørrelse ses ofte i puberteten, og nogle gang udvikler dette sig til uønsket brystforstørrelse. Det kan for eksempel være at det ene bryst vokser, mens det andet er uforandret. Man kan heldigvis gøre noget ved dette. Man kan få en brystreduktion, som er et kirurgisk indgreb, hvor man, som navnet siger, reducere brystet/brysterne, så man får det ønskede resultat. Under operationen kan man vælge at få en fedtsugning, som fjerner fedt i brysterne, så de reduceres. Efter et sådan indgreb kan der godt være behov for at fjerne overskydende hud. Selvom man vælger at få dette vil der ikke være tydelige ar efter indgreb, da man ligger snittene omkring areola eller i brystfolden. Priser operation kan godt variere en del, afhængigt af hvilket indgreb man vælger at få. - brystreduktion hormoner

Nogle kvinder har lyst til at protestere når de hører om kvinder som skal have deres bryster opereret mindre. For i samfundet i dag er store bryster som regel forbundet med noget godt, og da nogle kvinder er født med en meget lille barm, føler de det "unfair" at nogen synes de kan have for store bryster. Men store bryster kan faktisk være ekstremt generende og både en fysisk og mental belastning for kvinder.

Store bryster hos kvinder er nogle gange arveligt og andre gange blot medfødt, og kan blandt andet give smerter i ryg, nakke, skuldre og hoved. På grund af den store vægt i brystet er det nødvendigt med en meget stor BH, og udover at dette for nogen kan være forbundet med skam, så kan det også være en umulig opgave at finde den rette BH til sin store barm, og når man så endelig finder en god BH, så gnaver stropperne ned i huden og giver nye smerter. Mange kvinder lærer at leve med smerten, men ved hjælp af en brystreduktion, kan vi nu rent faktisk gøre noget ved det. Nogle kvinder er meget små, men har meget store bryster, og mener derfor ikke at deres bryster passer til deres kropsbygning. Ved en brystreduktion får man derved bryster der passer til sin krop, og som ikke overbelaster dine muskler, knogler og led.

Selve den brystreducerende operation foregår under fuld narkos, hvor plastikkirurgen lægger et snit langs brystvorten, lodret ned og lang den naturlige fold under brystet. Derved har kirurgen mulighed for at skære overflødig fedt, kirtelvæv og hud fri fra brystet. Derefter flyttes brystpartiet op på den rette plads, bliver syet sammen og har nu den ønskede størrelse, plads og form. Herudover reduceres størrelsen på brystvorten, så den også passer til den nye bryststørrelse.

Sammenlign priser på behandling for brystreduktion kvinder
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om brystreduktion kvinder :