Brystforstørrende operation

Om brystforstørrende operation - her finder du informationer på brystforstørrende operation , se brystforstørrende operation priser og info i menuen

 

Brystforstørrende operation
Mange kvinder ønsker sig nye bryster, hvilket kan ske igennem en brystforstørrende operation. Der er forskellige typer af implantater man kan vælge til en brystforstørrende operation, nemlig saltvand, silikone og ikke mindst en brystforstørrende operation med eget fedt. Hvilke implantater man vælger, er op til en selv i samråd med kirurgen, så man kan sikre sig et rigtig godt resultat. Holdbarhed på brystimplantater, saltvand- og silikoneimplantater, er i hvert fald 10 år, hvor ”med eget fedt” er det hele livet.

Man kan selvfølgelig opleve nogle bivirkninger, som det er med alle operationer, men disse er ofte ikke alvorlig og går i sig selv ret hurtigt. Der vil ikke være nogle tydelige ar efter operationen, da snittene enten ligger i armhulen, ved brystvorten eller under brystet. I forhold til amning efter operation burde det ikke bliver påvirket, og derved er barnets sundhed stadig sikret. Efter operationen er det dog stadig vigtig at komme til nogle kontrol besøg, så kirurgen kan holde øje med om alt er som det skal være, og der skulle meget gerne være stor forskel på brystforstørrende operation før/efter billeder.

Brystforstørrende operation priser
Priserne på brystforstørrende operationer variere en del i forhold til, hvilken metode og hvilket implantat man vælger. Det kan være en god idé at kigge efter brystforstørrende operation tilbud, da man her kan spare en del. Hvis man ikke har råd til at smide hele beløbet med det samme, så kan man få brystforstørrende operation på afbetaling, da mange klinikker samarbejder med nogle forskellige låneservice, så du kan få opfyldt din drøm. - brystforstørrende operation billeder - brystforstørrende operation smerter - brystforstørrende operation Sverige - formål med brystforstørrende operation

En brystforstørrende operation tager udgansgpunkt i kvinder som ikke er helt tilfredse med udseendet af deres bryster. Det kan være at man blot ikke føler de passer til ens figur, altid har haft dårlig selvtillid på grund af en lille barm, men det kan også skyldes vægttab og andre situationer som påvirker fedtmængden i brystet. Ved en brystforstørrelse går man en eller flere BH-størrelser op, afhængig af kvindens behov og ønsker, samtidig med at kirurgen vurderer hvad der eventuelt ville være passende i forhold til kvindens anatomi og nye bryster. Brystforstørrelse er som regel ved brug af silikonimplantater, men kan også udføres med saltvandsimplantater eller fedtindsprøjtninger. Ved fedtindsprøjtning tages der fedt fra et andet område på din krop hvorefter det sprøjte ind i dine bryster. Ved denne metode bruger man sit eget fedt og der er derfor ingen fremmedlegemer i din krop, som eksempelvis ved silikonebryster.

Sammenlign priser på behandling for brystforstørrende operation.
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler

info om brystforstørrende operation :