Brystforstørrelse

Om brystforstørrelse - her finder du informationer på brystforstørrelse , se brystforstørrelse priser og info i menuen

Brystforstørrelse
Der kan være mange grunde til at få en brystforstørrelse, men inden dette kan ske, så skal man igennem en forundersøgelse. Efter denne kan man tidligst blive opereret en uge efter. Der skal også tages stilling til, hvilken slags brystforstørrelse man gerne vil have. Der er især tale om tre yderst populære valg; brystforstørrelse med indsprøjtning af eget fedt, brystforstørrelse med implantater af saltvand og brystforstørrelse med implantater af silikone. Hvis man ikke vil gå kirurgiens vej, så man tage nogle brystforstørrende piller, og derved undgå ar efter brystforstørrelsen. Disse er nu heller ikke tydelig efter kirurgisk indgreb, og det skal siges at brystforstørrelsen med implantater er den mest valgte og succesfulde. Inden man vælger at lade sig operere skal man lige overveje de forskellige risici der er ved operationer. Der kan være bivirkninger, som følelsesløshed, blødninger, kapseldannelse mm.

Hvad koster en brystforstørrelse?
Brystforstørrelses priser kan godt variere rigtig meget alt efter, hvilke brystforstørrende metode man vælger, og her skal man vælge den med er tryggest, og ikke bare den billigste. Det kan godt være at operationen bliver halvdyr, men resultatet er tydeligt på før og efter billeder, og der vil du kunne se hvor godt et valg operationen var. -
brystforstørrelse med eget fedt - brystforstørrelse saltvand

En brystforstørrende operation tager udgansgpunkt i kvinder som ikke er helt tilfredse med udseendet af deres bryster. Det kan være at man blot ikke føler de passer til ens figur, altid har haft dårlig selvtillid på grund af en lille barm, men det kan også skyldes vægttab og andre situationer som påvirker fedtmængden i brystet. Ved en brystforstørrelse går man en eller flere BH-størrelser op, afhængig af kvindens behov og ønsker, samtidig med at kirurgen vurderer hvad der eventuelt ville være passende i forhold til kvindens anatomi og nye bryster. Brystforstørrelse er som regel ved brug af silikonimplantater, men kan også udføres med saltvandsimplantater eller fedtindsprøjtninger. Ved fedtindsprøjtning tages der fedt fra et andet område på din krop hvorefter det sprøjte ind i dine bryster. Ved denne metode bruger man sit eget fedt og der er derfor ingen fremmedlegemer i din krop, som eksempelvis ved silikonebryster.

Sammenlign priser på behandling for brystforstørrelse
Se oversigt over priser og sammenlign - se liste over klinikker og privathospitaler